top of page
IMG_0900.jpg
ram svart bakgrund.png

ÄGARE

Jag grundade Hair by Julia 2010, och har från starten haft som målsättning att erbjuda högkvalitativa former och färger i en mysig och behaglig miljö. Jag är också speciellt glad över att vi kan jobba hållbart med Kevin.murphy´s skonsamma, luktfria och ej djurtestade färger, Color.me. Jag är speciellt stolt över service och kunskapsnivån mina kollegor besitter, och var och en av dom är här för att dom är väldigt skickliga frisörer. Vi utbildar oss kontinuerligt med Kevin Murphy m.fl för att leverera de snyggaste, skräddarsydda lookerna för varje individ som är gäst hos oss.

Julia Stenius  

IMG_0955.jpg
IMG_0662.jpg
ram svart bakgrund.png

Casandra Sundén

PÅ MAMMALEDIGT

Casandra har varit anställd på HbJ från början av 2011, och hon har koll på det mesta som rör salongen, och är Julias högra hand. Hon tog frisörexamen på Ålandsyrkesskola 2008, och har därtill en makeup-artistexamen Makeupstudion i Stockholm. Hon har även jobbat som frisör i Oslo, innan hon kom till HbJ. Casandra är väldigt omvårdande och strävar alltid efter perfektion i alla sina arbeten. Hon är speciellt talangfull inom tekniska herrfrisyrer, och gör noga genomarbetade, glansiga färgarbeten. Hon är erfaren frisör, och här är Du i trygga händer gällande alla olika frisyrer.

ram svart bakgrund.png

Anna har börjat hos oss i början av 2019, samma år som hon tog examen från Ålands yrkesgymnasiums vuxen-frisörlinje. Anna är stabil och trygg i sitt arbete, och speciellt brinner hon för avancerade färgjobb. Anna har bra koll på de senaste trenderna!

Anna är även salongsansvarig och har delvis ansvar över den dagliga driften, samt inköp. 

Anna Alavainio

IMG_0706.jpg
IMG_1219.jpg
ram svart bakgrund.png

Rebecca har varit en del av vårt team sedan 2013. Hon är utbildad på Ålands yrkesskola, men även parallellt med skolan utbildad hos oss. Hon är en väldigt trendmedveten och omtyckt frisör med speciell talang inom avancerade färgningar. Rebecca har gått flera extra kurser med Toni&Guy och Wella, och är en superskicklig på stylingar och uppsättningar. 

Rebecca Nyroos

ram svart bakgrund.png

Marina är vår mest erfarna frisör, med nära 20 år i branschen. Hon är riktigt vass på klippningar, och hennes formföningar är otroliga! 

Marina har utbildat sej i Helsingfors, men jobbat på flera salonger på Åland, och även i Vasa. Hon har jobbat som skolare för Goldwell och drivit eget företag. Marina är en noggrann, kreativ och erfaren frisör! Hon pratar även flytande finska/engelska.

Marina Mikkola

IMG_1097.jpg
IMG_1244.jpg
ram svart bakgrund.png

Nathalie har utbildat sej till frisör och parallellt gått som trainee hos oss, hon blev färdig med skolan våren 2018, O

och har stor kunskap och ett proffsigt öga för vad som passar dej, enligt de senaste trenderna. Nathalie är en sann tillgång med sitt glada humör, flexibla sätt och sitt höga servicetänk!

Nathalie Nordas

ram svart bakgrund.png

Anna är en mycket kompetent frisör, med utbildning från Björn Axen i Stockholm.

Hon har en branscherfarenhet sedan över 17 år. Anna är, som frisör, väldigt tekniskt kunnig, noggrann och erfaren. Anna jobbar nu i annan bransch, men jobbar sporadiskt hos oss. Håll koll på hairbyjulia.ax för att se vilka dagar hon är bokningsbar. 

Anna Snällström

IMG_0765.jpg
IMG_2061_edited.jpg

ram svart bakgrund.png

Evelina är vårt nyaste tillskott på salongen och har jobbat hos oss sedan sin examen från frisörlinjen våren 2023

Evelina är noggrann, stilsäker och brinner lite extra för avancerade färgningar. 

Evelina Strandvall

ram svart bakgrund.png

Emelie jobbar som frisör här hos oss endast december, januari och februari varje år. Resten av året bor hon i Barcelona och jobbar med destinations bröllop runtom i Spanien. Hon jobbar även som makeupartist och hår stylist på olika fotograferingar och har tidigare jobbat i Paris och Stockholm. 

Emelie Eriksson

IMG_1303.jpg
bottom of page