VÅRA FRISÖRER

IMG_0802.jpg

Julia Stenius  

Jag grundade Hair by Julia 2010, och har från starten haft som målsättning att erbjuda högkvalitativa former och färger, på hår såväl som på makeup, i en mysig och behaglig miljö. Jag är också speciellt glad över att vi kan jobba hållbart med Kevin.murphy´s skonsamma, luktfria och ej djurtestade färger, Color.me. . Jag är speciellt stolt över service och kunskapsnivån mina kollegor besitter, och var och en av dom är här för att dom är väldigt skickliga frisörer. Vi utbildar oss kontinuerligt med Kevin Murphy, Toni&Guy London, Label.m, RVB lab m.fl för att leverera de snyggaste, skräddarsydda lookerna för varje individ som är gäst hos oss.

Varmt välkommen!

IMG_9035.jpg
IMG_8976.jpg

*MAMMALEDIG*

Casandra har varit anställd på HbJ från början av 2011, och hon har koll på det mesta som rör salongen, och är Julias högra hand. Hon tog frisörexamen på Ålandsyrkesskola 2008, och har därtill en makeup-artistexamen Makeupstudion i Stockholm. Hon har även jobbat som frisör i Oslo, innan hon kom till HbJ. Casandra är väldigt omvårdande och strävar alltid efter perfektion i alla sina arbeten. Hon är speciellt talangfull inom tekniska herrfrisyrer, och gör noga genomarbetade, glansiga färgarbeten. Hon är erfaren frisör, och här är Du i trygga händer gällande alla olika frisyrer, hon är även salongens label.m representant.

Casandra Sundén

Marina jobbar hos oss sedan 2016, men har en historia som frisör sedan många år! Hon har dessutom varit skolare för Goldwell, egen företagare och fått silver i den finska Goldwells colorzoom tävling!
Marina vågar ta ut svängarna, samtidigt som hon är en trygg och van frisör som är stadig på alla tekniker! Hon jobbar med Elumen och Kevin Muphys färger, och är en kreativ tillgång i gänget!

Marina Mikkola

IMG_9104.jpg
IMG_9021.jpg

Anna Alavainio

Anna har börjat hos oss i början av 2019, samma år som hon tog examen från Ålands yrkesgymnasiums vuxen-frisörlinje. Anna är stabil och trygg i sitt arbete, och speciellt brinner hon för avancerade färgjobb. Anna har bra koll på de senaste trenderna!

Anna gör även specialbehandlingar med Brazilian Bondbuilder, för dej som behöver en riktigt vårdande behandling.

Rebecca Nyroos

Rebecca har varit en del av vårt team sedan 2013. Hon är utbildad på Ålands yrkesskola, men även parallellt med skolan utbildad hos oss. Hon är en väldigt trendmedveten och omtyckt frisör med speciell talang inom avancerade färgningar. Rebecca har gått flera extra kurser med Toni&Guy och Wella, och är en superskicklig på stylingar och uppsättningar. 

IMG_0785.jpg
IMG_0765.jpg

Anna Snällström

 

Anna har varit en del utav HbJ sedan 2015. Hon har mångårig brancherfarenhet, och är jätteskicklig frisör. Hon har utbildat sej på den välrenommerade skolan, Björn Axen i Stockholm med examen 2007, och har många trogna stamkunder. Annas styrka är att hon kan tänka utanför boxen, och är tekniskt sett en mycket avancerad frisör.

Nathalie Nordas

*MAMMALEDIG*

 

Nathalie har utbildat sej till frisör och parallellt gått som trainee hos oss, hon blev färdig med skolan våren 2018, men har redan stor kunskap och ett proffsigt öga för vad som passar dej, enligt de senaste trenderna. Nathalie är en sann tillgång med sitt glada humör, flexibla sätt och sitt höga servicetänk!

Nathalie har gått på mammaledigt i början på 2020. 

IMG_0721.jpg
IMG_9154.jpg

Emelie Eriksson

Emelie är vår extra förstärkning som jobbar hos oss då hon är hemma på Åland. Emelie bor och jobbar annars som hår och makeupartist i Barcelona. Förutom frisör är Emelie utbildad Estenom och har därför en bred kunskap inom skönhetsbranschen. Emelie har tidigare assisterat kända och framgångsrika hår och makeupartister i Stockholm och Paris, men jobbar nu som frilansare i Barcelona. Där gör hon hår och smink jobb åt olika tidningar och företag men jobbar också som hår och makeupartist åt Barcelonas ledande agentur inom bröllop.

Wilma Lindqvist

Wilma tog frisörexamen våren 2021 och har sedan dess jobbat här hos oss. Wilma är en duktig frisör som brinner lite extra för färgbehandlingar så som slingor och balayage färgningar. 

IMG_0198.JPG