top of page

När vi färgar ditt hår använder vi oss i huvudsak av australiensiska märket Kevin.murphys färgserie- Color.me. Den är hållbar, skonsam, ammoniakfri och luktfri.  Färgserien Color.me är icke djurtestad, och innehåller bl.a aloe vera, honung och sheasmör, som vårdar ditt hår under verkningstiden, resultatet blir ett glänsade och friskt hår! Även blekningarna finns i flera olika varianter, även ammoniakfria alternativ, så att vi kan ljusa upp dej med bästa resultat utan att slita mer än nödvändigt på ditt hår.

Kevin.Murphy har även en stor produktserie med styling och hårvård som vi är återförsäljare av sedan många år.

All hårvård – från schampo, balsam, och återfuktande inpackningar till paste – är gjorda av naturliga ingredienser som ger ditt hår ett perfekt resultat utan att det slits ut. Med produkter från KEVIN.MURPHY ger du ditt hår ny styrka, volym och kraft samtidigt som det hela tiden återfuktas. Alla produkter är fria från sulfater och parabener och är certifierade Cruelty Free av PETA. We love Kevin.Murphy!

"Våra produktserier är noga utvalda för att möta våra krav på kvalitet och hållbarhet."
                                                                            -Teamet på Hair by Julia

Authentic Beauty Concept, eller ABC som vi kallar den, hade målsättningen att skapa en holistisk upplevelse av autentisk skönhet. Det innebär att vara medveten inte bara om vårt hår, utan också om vår kropp och själ för att återkoppla till oss själva. Eftersom yttre skönhet är en reflektion av insidan. Vi tror att det du utelämnar är lika viktigt som det du lägger till. ABS´s  produkter är veganska*, registrerade hos Vegan Society™ och innehåller inga sulfater* och silikoner. Ren formula, naturlig, enkel och valda med omsorg.

I kombinationen högpresterande, naturliga ingredienser med enkla, okomplicerade och högpresterande produkter, föddes år 2011 ELEVEN Australien. ELEVEN Australia är ett livsstilsvarumärke med en modern och hållbar inställning till hår- och kroppsvård, människa och miljö.

STMNT grooming goods, är vår serie främst inriktad till mens hår, skapat av dom bästa barberarna i branschen.

Visionen sträcker sig utöver bara bra produkter, STMNT grooming good är en livstil och ett community av duktiga frisörer och barberare som vet vad som fungerar i branschen och vad som behövs för att skapa ikoniska looker.

Högra krav, bra kvalitet och produkter som verkligen gör vad dom ska är alltid nyckeln till framgång.

Upptäck vad STMNT grooming goods kan gör för dig.

bottom of page